Oma Lääkärisi Hämeenlinna

Mehiläinen Oma Lääkärisi Hämeenlinna
Talaskuja 3, 2. kerros
13200 Hämeenlinna
Sisäänkäynti C-rapun kautta

 

Tervetuloa Mehiläisen asiakkaaksi!

Mehiläinen on listautunut palveluntuottajaksi Hämeenlinnan kaupungin valinnanvapauskokeilussa. Valinnanvapauskokeiluun kuuluva terveysasemamme on nimeltään Mehiläisen Oma Lääkärisi Hämeenlinna.

Aseman asiaakkaaksi listautuminen on käynnistynyt torstaina keväällä 2017.

 

Voit listautua
asiakkaaksemme täällä.

Mitä palveluita Oma Lääkärisi -asemalta saa?

Asiakkaaksi listautunut saa Oma Lääkärisi -asemalta julkista terveydenhuoltoa vastaavat palvelut eli lääkäri- ja sairaanhoitajavastaanotot sekä psykiatrisen sairaanhoitajan ja sosiaaliohjaajan vastaanottopalvelut. Myös vastaanottopalveluun liittyvät tutkimukset, kuten laboratorio- ja röntgenpalvelut kuuluvat pakettiin. Saat lisätietoja palvelupaketista Hämeenlinnan kaupungin sivuilta täältä.

Asiakas maksaa Oma Lääkärisi -aseman palvelusta saman verran kuin terveyskeskuskäynnistä.

Miten Oma Lääkärisi -aseman asiakkaaksi voi listautua?

Oma Lääkärisi -aseman asiakkaaksi voivat listautua kaikki Jukolan ja Lammi-Tuuloksen terveyskeskusalueiden asukkaat.

Palveluntuottajan valinta tehdään Hämeenlinnan kaupungin valintaportaalin kautta osoitteessa https://valinta.hameenlinna.fi/.

Palveluun voi kirjautua verkkopankkitunnuksilla, varmennekortilla tai mobiilivarmenteella. Sivustolla neuvotaan kohta kohdalta, miten tunnistautuminen etenee. Valintaportaali tarkistaa tunnistautumisesi yhteydessä, kuulutko valinnanvapauden piiriin.

Mitä Oma Lääkärisi -asemalla asiointi maksaa?

Asiakasmaksut Oma Lääkärisi -asemalla ovat täysin samat kuin julkisella sektorilla. Kaupunki perii asiakasmaksut.

Laboratorio- ja kuvantamistutkimukset:

Valinnanvapauskokeilussa palvelupakettiin kuuluvat perusterveydenhuollon tavanomaiset laboratorio- ja röntgenpalvelut. Nämä palvelut edellyttävät lähetettä lääkäriltä tai sairaanhoitajalta.

Lähetteen mukaisiin laboratoriotutkimuksiin liittyvä näytteenotto on mahdollista joko Mehiläisen lääkärikeskuksen laboratoriossa tai FIMlabin näytteenottopisteessä.

Lähetteen mukaiset kuvantamistutkimukset tehdään Mehiläisen lääkärikeskuksessa.

Hoitoon pääsy

Aseman aukioloaikoina saat palvelun Mehiläisen Oma Lääkärisi -asemalta. Ajan varaaminen onnistuu soittamalla Oma Lääkärisi -asemalle numeroon 040 7092 888.

Iltaisin ja viikonloppuisin, Oma Lääkärisi -aseman ollessa suljettuna voit hakeutua suoraan keskussairaalan yhteispäivystykseen.

Aseman sijainti:

Mehiläisen Oma Lääkärisi Hämeenlinna sijaitsee Hämeenlinnan Keinusaaressa, osoitteessa Talaskuja 3. Sisäänkäynti tapahtuu sisäpihalta C-rapun kautta.

Aukioloajat:

Oma Lääkärisi -asema on auki arkipäivisin maanantaista torstaihin kello 08.00-16.00 ja perjantaisin kello 08.00-15.00.

Yhteystiedot:

Puhelin: 040 7092 888 (suora numero Hämeenlinnan Oma Lääkärisi -asemalle). Oma Lääkärisi -asemalla on käytössä takaisinsoittoautomaatti. Jos emme pysty heti vastaamaan puheluusi, niin soitamme sinulle pian takaisin.

Näin tulet meille:

Hämeenlinnan Mehiläinen sijaitsee Hämeenlinnan Keinusaaressa, Talaskuja 3, (Viipurintien ja Keinusaarentien kulma), autolla kulku K-Marketin takaa. Moottoritieltä tultaessa seuraa Aulanko -kylttejä.

Rautatieasemalta noin 5 min kävellen. Keskustaan linja-autoasemalle ja torille noin 10-15 min kävellen.

Asiakaspalvelu on 2. kerroksessa.

Pysäköinti:

Asiakaspaikoitus (2 tuntia parkkikiekolla) on sisäpihalla, jonne ajo on Keinusaarentieltä Pikkujärventielle (K-Marketin kulma) ja vasemmalle Talaskujalle.

Maksullinen Keinuparkki -parkkitalo on välittömässä läheisyydessä, jossa on edullinen pysäköintimahdollisuus 1€/ alkava tunti. Lisätiedot www.keinuparkki.fi.

 

Tutustu palveluihimme

Oma Lääkärisi on potilaan ehdoilla toteutettavaa huipputason julkista terveydenhuoltoa.

Kaikki palvelut